Tuesday, December 3, 2019

GEO NARCISA CAT TE IUBESC NIMENI NU VA STII FREE DOWNLOAD

Paula , 14 martie la T Normal ca a avut parte de critici dupa ce a scos din gura. Aveti si voi o varsta nici atata lucru nu va duce capu'? Sunt un mare fan aj vrea sa te vad in carne si oase dar nu sunt bogta la revedere sunt din comuna vrancea satul ploscuteni saluto pe lola din parte mea. Hannah nu te droga te rog te iubesc prea mult nu pot trai fara tine daca tu te droghezi o sa si un nimic. Asa a crescut audienta! geo narcisa cat te iubesc nimeni nu va stii

Uploader: Malale
Date Added: 20 May 2009
File Size: 30.30 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 7881
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Eu iubedc sugera ProTV-ului sa-l aduca din nou pe Mihai Petre ca se potrivea mai bine in peisaj decat astia doi, nou intrati. Este drept ca nu prea are ce cauta acolo si asa cum a semnat un contract asa poate fi si anulat. De pe urma lor blogurile de genul asta isi castiga o painica din publicitate, e o simpla afacere.

geo narcisa cat te iubesc nimeni nu va stii

Rodica Mihut14 martie la T Vorbeste intruna, ceilalti membrii ai juriului parca sunt in plus. Nimeeni poate acel scaun a fost acceptat doar ca sa fie pusa in discutie, sa n-o uite lumea. Emilia 26 mai Ce mari realizari are stimabila in muzica, dans…etc? Ioan M14 martie la T Pentru asemenea femei aspectul e totul, nu conteaza ca daca deschide gura fugi.

Alessia - Ploua [ Videoclip oficial 2013 ]

Tanta15 martie nimeeni T Stefania 21 decembrie I am an English and dak vb ku mn I want to find the idi miley. Nu inteleg ce asteptari puteti avea de la mihaela radulescu.

Veti vedea ca va scadea audienta la aceasta emisiune din cauza ei. Lasa-te de jurizat Mihaela………de fapt nici nu stim ce cauti tu acolo…….

poze Hannah Montana - teodorah20

A fi slab nu e un talent! Hanah Montana 7 septembrie Dar stii ce cred eu? Teodor15 martie la T Da-o dracu, asta se sinucide psihic la orice critica primita. E penibila si agresiva cumva. Sebi 7 ianuarie Mihaela Radulescu e o pata neagra in minunatul juriu. PUIU14 martie la T Mai bine ar sta acasa sa-si creasca copilul.

geo narcisa cat te iubesc nimeni nu va stii

Pe scurt daca nu va convine sacrificiul ,sta ti dracului acasa ca nu e obligatoriu. Si Mihai Petre era dur dar avea un farmec aparte si parca erau un trio perfect narrcisa cu Andra si Andi. Ana Marya 9 august Daniela15 martie la T Sincer nu mi-a placut reactia Mihaelei, iar dupa parerea mea, nu trebuia sa insiste.

Morris - Awela ( Official Video Hd 2013 )

Nicoleta 5 martie Este o femeie frumoasa, inteligenta insa aseara a dat cu batul in balta…… Emisiunea Romanii au talent este pt toti Romaniigrasi sau slabi. Corina 15 octombrie Nu trebuia,sa fie in acest juriu. Iulia14 martie la T Te-ai luat de mine aiurea in tramvai.

No comments:

Post a Comment